Varandas de Albufeira
****
Rua do ndico s/n, Albufeira, Portugal, 8200-139
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus Internetissä nyt
Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone
Luna Varandas de Albufeira is a self-catering 4-star apartment accommodation located in Albufeira, just 800 metres away from the beach between the Strip and the Old Town.

The apartments include a kitchenette equipped with dishes, cookware and other kitchen utensils in favor of an independent stay. Guests can cool off in the refreshing freshwater outdoor swimming pool or paddle with the children in the kid's pool.

At Luna Varandas de Albufeira, guests can rent a bicycle or a car convenient for exploring the area more independently, or go strolling through Albufeira to discover some holiday hot-spots.

Kuinka teet varauksen

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

    Lentokenttiä
    • Faro, Portugal (FAO-Faro Intl.) - 15.75 mi
    • Portimao, Portugal (PRM) - 19.25 mi